indir.png

Jeux Dramatiques Sanal Müze Projesi, Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Doktora Programı kapsamında 2019 - 2020 Öğretim Yılı içerisinde "Sanat Eğitimi ve Müzeler" dersi dönem projesi olarak Sn. Prof. Dr. Ayşe Çakır İlhan'ın bilgi ve gözetiminde Doktora Öğrencisi Bahar Gürey tarafından hazırlanmıştır.

​

Jeux Dramatiques Sanal Müzesi’nin amacı, Türkiye’de yapılan jeux dramatiques çalışmalarının hafızasını tutmak, arşivlemek ve alanı tanımak isteyenlere detaylı bir dökümantasyon sunmak; sanal müzenin geleceğe yönelik fiziksel bir müzeye dönüşmesi için çalışmalar yapmaktır.

Bu çalışmaya katkı sunan Ankara Üniversitesi öğretim üyesi Sn. Prof. Dr. Ayşe Çakır İlhan'a, Endüstriyel Tasarım Uzmanı Sn. Aslıhan Yılmaz’a sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

*Bu web sayfası eğitim amaçlıdır. İsteyenler bu web sayfasından kaynak göstererek yararlanabilir.